Sponsoring en sponsoring mogelijkheden

Sponsoring en sponsoring mogelijkheden – 10-jarige jubileumeditie!

Voor de Lopersgroep Arcen-Lomm-Velden is de CONTOUR Run op Velden het hoogtepunt van het jaar. De hele vereniging zet zich in om deze wedstrijd ieder jaar weer tot een daverend succes te maken! Met grote voldoening kijken wij terug op de voorgaande negen edities. De voorbereidingen voor de 10e editie zijn in volle gang. Dit jaar wordt een bijzonder jaar, het 10-jarig jubileum van de CONTOUR Run op Velden!

Deze jubileumrun wordt gehouden op zaterdag 26 mei 2018. Daarnaast zijn wij bijzonder trots u te kunnen mededelen dat wij ons aangesloten hebben bij het MLAC, het Midden-Limburgs Avondloop Criterium. Een reeks competitieve wedstrijden waar wij met onze jubileumeditie voor het eerst zelf aan deelnemen. De wedstrijden vinden over geheel Limburg plaats en dit jaar voor het eerst dus ook in Velden!

Sinds de editie 2017 is het evenement naar de oostkant van de Rijksweg verplaatst en hebben wij de deelnemers, het publiek en zeker ook de sponsoren nog meer te bieden. Voor deze jubileumeditie zullen wij daar nog een schepje bovenop doen! Met zeer goede voorzieningen in- en rondom BMV De Vilgaard kunnen wij ons evenement optimaal faciliteren.

Het slagen van de CONTOUR Run op Velden is voor een belangrijk deel te danken aan de bijdrage van de sponsoren. De naam van onze hoofdsponsor Contour is aan de wedstrijd verbonden. Daarnaast maken vele andere bedrijven het jaarlijks organiseren van de CONTOUR Run op Velden financieel mogelijk. Zij krijgen waar voor hun geld, ontvangen een uitgebreid sponsorpakket en verbinden hun naam aan sportiviteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een betere reclame is niet denkbaar. Wilt u ook met een minimale investering uw bedrijf maximaal onder de aandacht brengen? Informeer dan vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden tot sponsoring van de CONTOUR Run op Velden.

U kunt hiervoor per e-mail contact opnemen met Marij van de Voort via het e-mailadres sponsoring@lopersgroep-alv.nl of vul onderstaand formulier in.

Wij hopen van ganser harte dat U onze jubileumeditie wilt ondersteunen!

Met sportieve groet,

Lopersgroep Arcen-Lomm-Velden

Naam *

Bedrijfsnaam *

Emailadres *

Website URL *

Extra informatie

* = verplicht veld


 

CONTOUR accountants logo

 


Actueel

De datum voor de komende Contour Run op Velden is bekend :
zaterdag 25 mei 2019  <

Top