Sponsoring en sponsoring mogelijkheden

Sponsoring en sponsoring mogelijkheden

Voor de Lopersgroep Arcen-Lomm-Velden is de CONTOUR Run op Velden het hoogtepunt van het jaar. De hele vereniging zet zich in om deze wedstrijd ieder jaar weer tot een daverend succes te maken! Met grote voldoening kijken wij terug op de jubileumwedstrijd van 2018! Deze 10-jarige editie was, mede dankzij onze sponsoren, de leden, de lopers, de vrijwilligers en alle toeschouwers een daverend succes! De voorbereidingen voor de 11e editie zijn in volle gang.

Deze run wordt gehouden op zaterdag 25 mei 2019. Wij zijn trots u te kunnen mededelen dat wij ook dit jaar aangesloten zijn bij het MLAC, het Midden-Limburgs Avondloop Criterium. Een reeks competitieve wedstrijden waar wij met onze jubileumeditie 2018 voor het eerst aan hebben deelgenomen. Dit bleek een goede keuze! De wedstrijden vinden over geheel Limburg plaats.

Sinds de editie 2017 is het evenement naar de oostkant van de Rijksweg verplaatst en hebben wij de deelnemers, het publiek en zeker ook de sponsoren nog meer te bieden. Met zeer goede voorzieningen in- en rondom BMV De Vilgaard kunnen wij ons evenement optimaal faciliteren.

Het slagen van de CONTOUR Run op Velden is voor een belangrijk deel te danken aan de bijdrage van de sponsoren. De naam van onze hoofdsponsor Contour is aan de wedstrijd verbonden. Daarnaast maken vele andere bedrijven het jaarlijks organiseren van de CONTOUR Run op Velden financieel mogelijk. Zij krijgen waar voor hun geld, ontvangen een uitgebreid sponsorpakket en verbinden hun naam aan sportiviteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een betere reclame is niet denkbaar. Wilt u ook met een minimale investering uw bedrijf maximaal onder de aandacht brengen? Informeer dan vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden tot sponsoring van de CONTOUR Run op Velden.

U kunt hiervoor per e-mail contact opnemen met Marij van de Voort via het e-mailadres sponsoring@lopersgroep-alv.nl of vul onderstaand formulier in.

Wij hopen van ganser harte dat U (ook) dit jaar onze wedstrijd wilt ondersteunen!

Met sportieve groet,

Lopersgroep Arcen-Lomm-Velden
Marij van de Voort

Naam *

Bedrijfsnaam *

Emailadres *

Website URL *

Extra informatie

* = verplicht veld


 

CONTOUR accountants logo

 


Actueel

NIEUW : Ad Burgmans heeft foto's gemaakt van de Contour Run op Velden 2019
kijk hier  <

Top