Sponsoring en sponsoring mogelijkheden

Sponsoring en sponsoring mogelijkheden

Voor de Lopersgroep Arcen-Lomm-Velden is de CONTOUR Run op Velden het hoogtepunt van het jaar. De hele vereniging zet zich in om deze wedstrijd ieder jaar weer tot een daverend succes te maken. Met grote voldoening kijken wij terug op de voorgaande acht edities. De voorbereidingen voor de 9e editie zijn in volle gang.

Op zaterdag 20 mei 2017 zal de CONTOUR Run op Velden nieuwe stijl worden gehouden. Met het verplaatsen van het evenement naar de oostkant van de Rijksweg hebben wij de deelnemers, het publiek en zeker ook de sponsors nog meer te bieden. Met zeer goede voorzieningen in- en rondom BMV De Vilgaard kunnen wij ons evenement optimaal faciliteren.

Het welslagen van de CONTOUR Run op Velden is voor een belangrijk deel te danken aan de bijdrage van de sponsors. De naam van de hoofdsponsor is aan de wedstrijd verbonden. Daarnaast maken vele andere bedrijven het jaarlijks organiseren van de CONTOUR Run op Velden financieel mogelijk. Zij krijgen waar voor hun geld, ontvangen een uitgebreid sponsorpakket en verbinden hun naam aan sportiviteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een betere reclame is niet denkbaar. Aan de MVO-gedachte geven wij vanaf de komende editie van ons evenement een nog concretere invulling. De hardloopwedstrijd zal een mooie toevoeging krijgen in de vorm van een X-loop. Hiermee bieden wij lopers met een beperking (in de brede zin van het woord) de mogelijkheid om onder begeleiding deel te nemen. Het regionale IKS-plan (Iedereen Kan Sporten), maakt dit schitterende initiatief mede mogelijk.

Wilt u ook met een minimale investering uw bedrijf maximaal onder de aandacht brengen? Informeer dan vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden tot sponsoring van de CONTOUR Run op Velden.
U kunt hiertoe per email contact opnemen met Arnold Driessen of Wil Engels via sponsoring@lopersgroep-alv.nl of vul onderstaand formulier in.

Naam *

Bedrijfsnaam *

Emailadres *

Website URL *

Extra informatie

* = verplicht veld


 

CONTOUR accountants logo

 


Het laatste nieuws (facebook):