Vrijwilligers

Géén vrijwilligers, géén wedstrijd.

De organisatie van de CONTOUR Run op Velden kan niet zonder vrijwilligers.

Bij elke editie van het evenement zijn ongeveer 100 vrijwilligers actief.
De 10e editie van de CONTOUR Run op Velden is op zaterdag 26 mei 2018, hebben wij alle vrijwilligers weer keihard nodig. Zij bepalen in belangrijke mate mede het succes van onze wedstrijd.
Als vrijwilligerscommissie waarderen wij onze vrijwilligers enorm en we zouden het fijn vinden om de groep verder aan te vullen met enthousiaste mensen.

De vrijwilligers worden door de commissie persoonlijk en voortdurend op de hoogte gehouden van de ins-en-outs van het evenement. Als vrijwilliger kunt u natuurlijk uw wensen, met betrekking tot uw inzet kenbaar maken aan de commissie. Uw rol tijdens deze mooie en sfeervolle hardloopwedstrijd kan heel divers zijn.

Op de wedstrijddag zelf krijgen onze vrijwilligers in BMV De Vilgaard een korte instructie inzake het verloop van de wedstrijd bijvoorbeeld waar men komt te staan, de taakverdeling, wat te doen bij een noodgeval, et cetera.
Alle vrijwilligers krijgen wat te eten en te drinken.

Wilt u deze fantastische happening op zaterdag 26 mei in Velden niet missen en alles van dichtbij mee maken? Meldt u dan aan als vrijwilliger via onderstaand aanmeldingsformulier.

Wij verwelkomen u graag tijdens de 10e editie van de CONTOUR Run op Velden!

Jouw naam

Jouw emailadres

Opmerking/vraag


 

CONTOUR accountants logo

 


Actueel

De datum voor de komende Contour Run op Velden is bekend :
zaterdag 25 mei 2019  <

Top