woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter.

25 mei a.s. is het weer zover, de 11e editie van de CONTOUR Run op Velden alweer en voor de 3e keer aan de oostkant van Velden rondom de BMV waar we alle faciliteiten binnen handbereik hebben.
We hopen de stijgende lijn, 10% meer deelnemers, die we vorig jaar hadden t.o.v. 2017 voort te zetten, ondanks het warme weer hadden we extreem veel na-inschrijvingen.
We kregen van de deelnemers veel positieve reacties over het parcours, de sfeer, de organisatie en de gezelligheid rond het start/finishgebied.
We hebben intern een aantal stoppende commissieleden moeten vervangen om met voldoende enthousiaste mensen, dit evenement in goede banen kunnen leiden. We zijn al een aantal maanden in de weer met de voorbereidingen om er weer een leuk evenement van te maken.
We zijn dit seizoen voor het 2e jaar lid van het Midden Limburgs Avondcriterium. We zijn met de deelnemende verenigingen een reclamecampagne op aan het zetten om de dalende tendens van het aantal deelnemers een halt proberen toe te roepen en om te buigen in een opgaande lijn.
We hebben toch een aantal wijzigingen doorgevoerd, de 5 en 10 km starten gelijk en het parcours loopt niet meer zover het buitengebied in, waar bijna geen toeschouwers staan, maar voor een veel groter deel door de kern van Velden-Oost, wat normaal gesproken de sfeer ten goede komt.
Wij wensen alle deelnemers een gezellige en sfeervolle wedstrijd toe.

Jac Verbeek,
Voorzitter CONTOUR Run commissie Velden.


 

CONTOUR accountants logo

 


Actueel

NIEUW : Ad Burgmans heeft foto's gemaakt van de Contour Run op Velden 2019
kijk hier  <

Top